W NESTLÉ Professional przez 50 lat zdobywaliśmy kunszt posługiwania się pełnowartościową czekoladą i kawą, pełnym mlekiem i śmietaną. Teraz całą naszą wiedzę zebraliśmy w nowych deserowych kreacjach NESTLÉ Docello.

Nowe NESTLÉ Docello - zebraliśmy nasze 50-letnie doświadczenie w jednej linii deserów

Korzystając z najlepszych składników, uzyskujesz wyśmienity deser.

W NESTLÉ Professional przez 50 lat zdobywaliśmy kunszt posługiwania się pełnowartościową czekoladą i kawą, pełnym mlekiem i śmietaną. Teraz całą naszą wiedzę zebraliśmy w nowych deserowych kreacjach NESTLÉ Docello.

Nasza bogata, wieloletnia wiedza o pozyskiwaniu, selekcji i przetwórstwie składników sprawia, że o deserach wiemy wszystko. Jak nikt inny! Nasi zaufani sadownicy i dostawcy pozyskują najlepsze składniki z całego świata. Nasze smaki są zawsze bogatsze, bardziej kremowe i intensywne. Wykorzystujemy lokalne przepisy wzbogacone i udoskonalone przez zespół cukierników.

Oznacza to, że nie ma bardziej oryginalnych baz deserowych wysokiej jakości niż NESTLÉ Docello. Nieważne jak mało czasu masz na przyrządzenie deseru, efekt na talerzu jest zawsze wyśmienity.

„ Chcąc przyrządzić świetny deser, potrzebuję dwóch rzeczy. Składników wysokiej jakości oraz dobrze spożytkowanego czasu.”Andre Solomon,
Chef Pâtissier, Holkham Inn

NESTLÉ Docello stwarza nowe możliwości każdego dnia

Deserowa okazja już czeka na Ciebie. Kuszące desery wzbogacą każdą kartę dań, a Twoją restaurację uczynią atrakcyjniejszą.

Z NESTLÉ Docello w prosty sposób osiągniesz sukces! 
Jakość i dobór naszych składników sprawiają, iż stworzenie mnóstwa pysznych deserów zajmie Ci tylko chwilę.

Wystarczy dodać odrobinę dekoracji, różnorodne polewy lub sosy, przełożyć ciasto warstwą kremu, aby odkryć zupełnie nowe propozycje do deserowego menu.

Swoje kompozycje możesz zmieniać codziennie, dopasowując je do oczekiwań klientów i kusząc ich wciąż na nowo. Nie ponosisz dodatkowych kosztów, nie gromadzisz specjalistycznego sprzętu, nie potrzebujesz wyspecjalizowanych kucharzy…

Kluczowym składnikiem jest… prostota

Wykorzystując swoje kulinarne doświadczenie, możesz stworzyć coś wyjątkowego. Za każdym razem.