STWÓRZ SWOJE FENOMENALNE MENU!

Nasze pyszne produkty marki GARDEN GOURMET® na bazie roślin są tutaj, aby zachwycić Twoich gości.
Odkryj nasze wskazówki, jak wprowadzić GARDEN GOURMET® do Twojego menu.

Dlaczego warto używać PRODUKTÓW GARDEN GOURMET® w twoim menu?

Wiele osób decyduje się na dietę roślinną. Coraz więcej ludzi staje się fleksitarianami decydując się na ograniczenie spożycia mięsa przy niektórych lub nawet wszystkich posiłkach. Dodanie produktów marki GARDEN GOURMET® do Twojego menu oferuje pyszną opcję, która może zaspokoić preferencje i potrzeby każdego Twojego gościa.

Umieszczenie naszej marki w Twoim menu może przynieść rewelacyjne korzyści:

  • Bez kompromisów w zakresie smaku i tekstury
  • Zwiększenie liczby odwiedzających
  • Polepszenie wizerunku Twojej restauracji 
  • Wzmocnienie lojalności Twoich gości
  • Markowe materiały, które zachwycą Twoich gości. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o KONTAKT.
     

Jak umieścić naszą markę GARDEN GOURMET® w Twoim menu:

  • Twórz ekscytujące nazwy potraw, używając najbardziej atrakcyjnego języka.
  • Wszystko zależy od smaku! Można powiedzieć, że jest „pyszny”, „smaczny”, a nawet „fenomenalny”.
  • Opisz produkty GARDEN GOURMET®, jako produkty „stworzone na bazie roślin”.
  • To jak zaprezentujesz danie na talerzu ma znaczenie! Podaj dania na talerzach w atrakcyjny sposób.

Jak dodać GARDEN GOURMET® SENSATIONAL BURGER do Twojego menu:

  • Zawsze nazywamy go pełną nazwą GARDEN GOURMET® Sensational Burger. Ponieważ tak właśnie jest!
  • GARDEN GOURMET® Sensational Burger jest tutaj, aby zapewnić Twoim gościom szerszy wybór pysznych opcji w menu.

Fenomenalne porady:

  • Upewnij się, że ludzie wiedzą o Twoich nowych opcjach roślinnych - korzystaj z mediów społecznościowych i materiałów komunikacyjnych GARDEN GOURMET®.
  • Zacznij od przekształcenia ulubionych dań mięsnych Twoich gości, takich jak: Chilli Sin Carne, Spaghetti czy Burgery.
  • Umieść opcje roślinne obok opcji mięsnych, aby klienci mogli je łatwo znaleźć.
  • Zaproś swoich gości na degustację - zaprezentuj to danie. Dzięki temu je poznają i przekonają się o teksturze, smaku oraz jakości tych produktów.
  • Trenuj swój personel - najlepszym ambasadorem jest ten, który spróbował i lubi Twoje jedzenie.