

PROTEINOWA POWER BOWL
GARDEN GOURMET® Grillowane filety wegetariańskie stworzone są w 100% z białka roślinnego, dzięki czemu możesz tworzyć na bazie tego produktu takie dania, jak: sałatki, tacos, tortille, a nawet bowle proteinowe. Nasze grillowane filety wegetariańskie na węglu drzewnym są gotowe do spożycia "na zimno", ale także łatwe do podgrzania. Dzięki temu umieszczanie tych produktów roślinnych w Twoim menu nigdy nie było tak proste.
- 0:20 Time to table
- 10 Porcje
- łatwo
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Submitted by on Thu, 09/24/2020 - 05:01
SKŁADNIKI
GARDEN GOURMET® Grillowane filety wegetariańskie 1000 g
Komosa ryżowa gotowana 1000 g
Gotowana czerwona fasola 800 g
Pszenica Gotowana 800 g
Jagody Goji 200 g
Sałata rzymska 3 szt.
Pomidory 4 szt.
Pieczony burak 500 g
Świeży estragon 500 g
Oliwa z oliwek 200 ml
Ocet balsamiczny 40 ml
WINIARY Musztarda łagodna 100 g
- Do przygotowania dressingu zmieszaj ocet i musztardę z oliwą z oliwek, a następnie dodaj posiekany estragon. Dopraw solą i pieprzem.
- Aby przygotować sałatkę pokrój pomidory w plasterki, zaś buraki pokrój w kostkę.
- Wymieszaj komosę ryżową, czerwoną fasolę, pszenicę, jagody Goji, sałatę, pomidory, buraki i dressing. Podawaj wszystkie składniki w atrakcyjny sposób.
- Podsmaż GARDEN GOURMET® Grillowane filety wegetariańskie na gorącej patelni z oliwą z oliwek i umieść je na samej wierzchu, jako wykończenie dania.
POWIĄZANY PRODUKT

WSKAZÓWKI SZEFA KUCHNI
- Zamarynuj GARDEN GOURMET® Grillowane filety wegetariańskie przez całą noc, aby nadać im wyjątkowy smak.
- Możesz zastąpić komosę ryżową dowolnym rodzajem ziaren.
- Sałatkę podawaj w przezroczystej misce i układaj warstwami.