International CHEF Culinary Cup, edycja 2019

Wtorek, December 18, 2018

Przedstawiamy oficjalną listę osób zakwalifikowanych do finału International CHEF Culinary Cup, 2019:

1. Bartosz Wicherek – Folwark Folińscy Wysoka k/Gprzowa Wielkopolskiego

2. Daniel Ulanowski – hotel Natura Residence Siewierz

3. Emil Guzik – restauracja Moonsfera Warszawa

4. Łukasz Boreczek – hotel Piano Lublin

5. Norbert Koch – restauracja Baczewskich Warszawa

6. Paweł Kubera – hotel De Silva Poznań

7. Rafał Koziorzemski – restauracja Biały Królik Gdynia

8. Eugen Korolev – hotel Mansor Marki k/Warszawy

9. Karel Fiala – Wellness Bouda Mama (Trutnov – Czechy)

10. Jozef Bujnak – Goralska Restauracia Cerveny Klastor (Kriżova Ves – Słowacja)

11. Barabas Hack – Costes Dowtown (Budapeszt – Węgry)

12. Patrik Martinat – Funiok’s group s.r.o. (Morawska Ostrawa – Czechy)

Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym!

Czekamy na Wasze potwierdzenie udziału zgodnie z regulaminem do 04.03.2019.