
Danie mięsne
WINIARY Bulion warzywny odpowiedni dla wegetarian | 100 g/2000 ml wody |
Grzyby Shiitake (twardnik japoński) | 20szt. |
Olej rzepakowy do smażenia grzybów Shiitake | |
Grzyby Mun suszone | 100g |
Grzyby Shimeji | 40-50szt |
Pasta Miso (jasna) | 20g |
Imbir świeży, obrany | 60g |
Trawa cytrynowa pokrojona i zgnieciona | 1szt. |
Czosnek | 2 ząbki |
Nasiona kolendry | 15g |
Kora cynamonowa (cała) | 10g |
Gwiazdki anyżu | 1-2szt. |
MAGGI Sos Sojowy | 20ml |
Dodatki: | |
Makaron Soba |
|
Jajka przepiórcze ugotowane | 15szt. |
Kiełki fasoli Mung | 150g |
Cebula dymka |
|
Marchew pokrojona w julienne i sparzona |
|
Kapusta Pak Choi | 20 listków |
Papryczka Chilli czerwona | 1-2szt. |
Listki świeżej kolendry |
Sposób przygotowania:
Sposób podania: