
GARDEN GOURMET® Young Culinary Cup
Rusza III edycja konkursu dla szkół gastronomicznych GARDEN GOURMET® Young Culinary Cup!
Zanim rozpocznie się konkurs, we wrześniu nasi doradcy kulinarni Nestlé Professional – Monika Gwiazda, Paweł Barabasz i Łukasz Jończyk – odwiedzą szkoły gastronomiczne w całej Polsce, prowadząc warsztaty z wykorzystaniem produktów GARDEN GOURMET®. To doskonała okazja, by poznać kuchnię roślinną od praktycznej strony i przygotować się do udziału w konkursie. Szkoły zainteresowane udziałem w warsztatach mogą już się zgłaszać!
Kontakt do naszych doradców znajdziecie tutaj:
Monika Gwiazda - Doradca Kulinarny Nestlé Professional
Łukasz Jończyk - Doradca Kulinarny Nestlé Professional
Paweł Barabasz - Doradca Kulinarny Nestlé Professional
Możecie się kontaktować z nimi mailowo lub telefonicznie.
Wybrane pary konkursowe zmierzą się w jednym z półfinałów.
Półfinały odbędą się:
5.11 - w Krakowie
13.11 - w Kielcach i Wałbrzychu
18. 11 - w Bydgoszczy
Zwycięzcy półfinałów spotkają się na wielkim finalne w Poznaniu 26.11.
Szkoły gastronomiczne mogą zgłaszać dwuosobowe zespoły uczniów, przesyłając:
- wypełniony formularz zgłoszeniowy (pobierz),
- przepis na danie główne z wykorzystaniem produktów GARDEN GOURMET® (ze zdjęciem i opisem),
- dane zespołu i nauczyciela prowadzącego,
- zgody na wykorzystanie wizerunku uczestników oraz publikację zdjęć i przepisu w mediach społecznościowych i na stronie Nestlé Professional (www.nestleprofessional.pl), z podaniem nazwisk autorów (pobierz zgodę),
- wykaz sprzętu potrzebnego podczas konkursu.
Zgłoszenia należy przesyłać od 14 do 27 października na adres: gabriela.demczuk@pl.nestle.com z dopiskiem „GARDEN GOURMET YOUNG CULINARY CUP – zgłoszenie”.
Przed zgłoszeniem prosimy również zapoznać się z regulaminem konkursu.
Uwaga: Strona konkursowa będzie na bieżąco aktualizowana. Śledź nas na @profesjonalisciodkuchni (Facebook) i @profesjonalisci_od_kuchni (Instagram), aby być na bieżąco!