NASI EKSPERCI

NASI EKSPERCI

Poznaj naszych ekspertów, którzy pomogą Ci w budowaniu Twojego biznesu:
Marek Portalski

Marek Portalski

Vending Business Development Manager

Swoją przygodę zawodową rozpoczął w 1999 roku w NESTLÉ Professional. Początkowo pozyskiwał klientów na maszyny TTM/AVM. Obecnie odpowiedzialny jest za rozwój sprzedaży napojów przez operatorów vendingowych.

Wojciech Fiegel

Wojciech Fiegel

Beverages Solution Business Development & Trade Asset Manager

Pasje łączy z efektywnością. Dla niego jakość każdej serwowanej filiżanki kawy musi być na najwyższym poziomie. Od 2010 roku jest związany z firmą NESTLÉ Professional, gdzie odpowiada za nadzór nad standardami jakości, rozwój akademii kawy oraz kluczowe projekty kawowe.

Portret Daniela Alavi

Daniel Alavi

Group Product Manager Beverages

Swoje pierwsze kroki zawodowe z kawą rozpoczął w dziale marketingu przy markach Coffee Heaven oraz Costa Coffee. To tam w latach 2010-2012 zdobył szeroką wiedzę o kawie i biznesie kawiarnianym.

Portret Roberta Wcisło

Robert Wcisło

District Sales Manager

W NESTLÉ Professional realizuje się od 2006 roku. Od początku związany jest z biznesem kawowym. Dzięki temu łączy pracę z pasją.

Portret Macieja Borowieckiego

Maciej Borowiecki

Barista & Beverages Solution Manager

Całe jego życie zawodowe związane jest z kawą. Zaczynał u jednego z pierwszych operatorów vendingowych w Polsce, a następnie kontynuował karierę kawową w NESTLÉ Professional, gdzie z zamiłowaniem pracuje do dziś.

Paweł Barabasz
Paweł Barabasz

Paweł Barabasz w kuchni czuje się jak ryba w wodzie - gotowanie to nie tylko praca – to przede wszystkim jego pasja, którą sukcesywnie kontynuuje od 18 lat.

Monika Gwiazda
Monika Gwiazda

Monikę Gwiazdę możecie kojarzyć z telewizji, a dokładniej z VI edycji programu kulinarnego – TOP CHEF!

Łukasz Jończyk
Łukasz Jończyk

Starszy Doradca Kulinarny

Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął od praktyki w jednym z kieleckich hoteli, następnie pracował tam na różnych stanowiskach łącznie 11 lat zdobywając wiedzę z zakresu kuchni europejskiej jak i azjatyckiej.