
- Aktualności
- Nowości
Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie
12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie odbyła się V edycja konkursu CHEF Culinary Cup 2022 pod patronatem Jerzego Pasikowskiego.
Celem wydarzenia była kontynuacja promocji marki CHEF wśród kucharzy i szefów kuchni, a także promowanie marki Garden Gourmet.
Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów był również okazją do spotkań biznesowych z obecnymi i potencjalnymi Klientami NESTLÉ Professional.
W evencie uczestniczyło 1823 osób: szefów kuchni, kucharzy i restauratorów oraz osób z branży.
Zwycięzcami zostali:
I miejsce - Tomasz Grota z restauracji Aleja 40 w Gdyni
II miejsce - Mateusz Cheda z Hotelu Binkowski w Kielcach
III miejsce - Łukasz Boreczek z Hotelu i Restauracji Piano w Lublinie
Zachęcamy do zapoznania się z fotorelacją z wydarzenia. Polecam uwadze także pierwsze branżowe artykuły: