Copenhague

Podsumowanie konkursu "Francja od Kuchni"

W dniach 26-28.04.2018 roku został zorganizowany wyjazd do Paryża w ramach konkursu dla klientów końcowych kupujących produkty pod marką CHEF  – „Francja od Kuchni”.

Zwycięzcy, którzy mieli okazję pojechać do Paryża to:

  • Bania Sp. z o.o. (I miejsce)
  • Hotel Mercure Wocław (II miejsce)
  • Bazar Sp. z o.o. (III miejsce)
  • Panda Ramen Sp. (IV miejsce)

Reprezentanci zwycięskich miejsc udali się na wycieczkę do Paryża pod opieką i przewodnictwem naszego Doradcy Kulinarnego - Jerzego Pasikowskiego.

Zwycięzcy konkursu – „Francja od kuchni” spędzili trzy dni pełne przygód, dzięki czemu zyskali nowe doświadczenia kulinarne.

Jedną z głównych atrakcji tej wycieczki był lunch w restauracji „Copenhague”, posiadającej gwiazdkę Michelin.

W wolnym czasie uczestnicy odwiedzili dzielnicę Le Maras, rynek Marché des Enfants Rouges, Champs Elysées oraz spacerowali po Montmartre.

Dzięki temu, Zwycięzcy konkursu „Francja od Kuchni” doskonale poczuli klimat Paryża oraz poznali towarzyszące mu smaki.

Dodatkowo, każdy z uczestników wycieczki brał udział w warsztatach kulinarnych w studio Atelierdes Sens Bastille, gdzie przygotowywał wyjątkowe dania na produktach marki CHEF.

Zachęcamy do zapoznania się z fotorelacją z tego wydarzenia:

unnamed2
unnamed3

 

unnamed4
unnamed5

 

unnamed6

 

unnamed7
unnamed8

 

unnamed9
unnamed10

 

unnamed11
unnamed12

 

unnamed13
unnamed14

 

unnamed15
unnamed16

 

unnamed17