CHEF Culinary Cup

CHEF CULINARY CUP

CHEF Culinary Cup

 
CHEF Culinary Cup
 

12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie odbyła się V edycja konkursu CHEF Culinary Cup 2022 pod patronatem Jerzego Pasikowskiego.

Celem wydarzenia była kontynuacja promocji marki CHEF wśród kucharzy i szefów kuchni, a także promowanie marki Garden Gourmet.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów był również okazją do spotkań biznesowych z obecnymi i potencjalnymi Klientami NESTLÉ Professional.

W evencie uczestniczyło 1823 osób: szefów kuchni, kucharzy i restauratorów oraz osób z branży.

Zwycięzcami zostali:

I miejsce - Tomasz Grota z restauracji Aleja 40 w Gdyni

II miejsce - Mateusz Cheda z Hotelu Binkowski w Kielcach

III miejsce - Łukasz Boreczek z Hotelu i Restauracji Piano w Lublinie

Podczas konkursu CHEF Culinary Cup 2022 przyznano także specjalną nagrodę digitalową. Publiczność zgromadzona na FanPage’u Profesjonaliści od kuchni wyłoniła zwycięzcę. Został nim Tomasz Grota, który uzyskał najwięcej like’ów pod zdjęciem swojego konkursowego dania (199 głosów).

Zachęcamy do zapoznania się z fotorelacją z wydarzenia. Polecam uwadze także pierwsze branżowe artykuły:

CHEF Culinary Cup 2022 za nami - Poradnik Restauratora

Nazwa konkursu związana jest z marką CHEF, która została stworzona, aby promować kreatywność kucharzy. Produkty CHEF to bazy kulinarne będące, niezbędnymi składnikami dla każdej wysokiej klasy kuchni oraz kucharzy, którzy mają wysokie aspiracje do tworzenia wyjątkowych dań. Opracowana ponad 40 lat temu we Francji przez kucharzy marka CHEF jest bardzo mocno osadzona we francuskiej tradycji kulinarnej, czerpiąc w pełni z jej dziedzictwa. Więcej informacji na temat marki CHEF oraz produktów znajdujących się w portfolio marki można znaleźć pod linkiem: CHEF - Rozwiązania premium dla profesjonalnych kucharzy.