Volcano Espresso
Odkryj intensywny smak kawy NESCAFÉ Espresso w przepisie na Volcano Espresso. Wyrazista kawa połączona ze skondensowanym mlekiem i szczyptą pieprzu Cayenne.
Składniki
- 1 porcja NESCAFÉ Espresso
- Skondensowane mleko (około 14 ml)
- Szczypta pieprzu Cayenne
- Skórka z pomarańczy
Sposób przygotowania
-
1Skondensowane mleko wlać do małej filiżanki, a następnie dodać pieprz Cayenne.
-
2Przygotować z maszyny jedną porcję NESCAFÉ Espresso.
-
3Skórkę z pomarańczy wrzucić do małego dzbanka, dodać wcześniej przygotowaną jednąporcję NESCAFÉ Espresso.
-
4Całość zaparzyć, a następnie odcedzić.
-
5Espresso przelać do małej filiżanki i podawać.
- Skondensowane mleko wlać do małej filiżanki, a następnie dodać pieprz Cayenne.
- Przygotować z maszyny jedną porcję NESCAFÉ Espresso.
- Skórkę z pomarańczy wrzucić do małego dzbanka, dodać wcześniej przygotowaną jednąporcję NESCAFÉ Espresso.
- Całość zaparzyć, a następnie odcedzić.
- Espresso przelać do małej filiżanki i podawać.