Latte z pasją
Wypróbuj przepis na czekoladową kawę mleczną z dodatkiem marakui na bazie kawy ziarnistej NESCAFÉ ESPRESSO.
Składniki
- 1 porcja NESCAFÉ Latte
- 1 porcja NESCAFÉ Espresso
- Syrop o smaku marakui (do smaku - około 10 ml)
- Sos czekoladowy (do smaku – około 10 ml)
Sposób przygotowania
-
1Sosem czekoladowym polać ścianki szklanki do Latte.
-
2Syrop o smaku marakui wlać do małego dzbanka.
-
3Przygotować z maszyny jedną porcję NESCAFÉ Latte w szklance polanej sosem czekoladowymoraz oddzielnie jedną porcję NESCAFÉ Espresso.
-
4NESCAFÉ Espresso i syrop o smaku marakui wlać do szklanki z NESCAFÉ Latte i podawać.
-
5Polecamy używać transparentnej szklanki do pokazania ścianek polanych czekoladą.