Latte z pasją

Wypróbuj przepis na czekoladową kawę mleczną z dodatkiem marakui na bazie kawy ziarnistej NESCAFÉ ESPRESSO.

Składniki
  • 1 porcja NESCAFÉ Latte
  • 1 porcja NESCAFÉ Espresso
  • Syrop o smaku marakui (do smaku - około 10 ml)
  • Sos czekoladowy (do smaku – około 10 ml)
Sposób przygotowania
  • 1
    Sosem czekoladowym polać ścianki szklanki do Latte.
  • 2
    Syrop o smaku marakui wlać do małego dzbanka.
  • 3
    Przygotować z maszyny jedną porcję NESCAFÉ Latte w szklance polanej sosem czekoladowymoraz oddzielnie jedną porcję NESCAFÉ Espresso.
  • 4
    NESCAFÉ Espresso i syrop o smaku marakui wlać do szklanki z NESCAFÉ Latte i podawać.
  • 5
    Polecamy używać transparentnej szklanki do pokazania ścianek polanych czekoladą.