Zwycięzcy konkursu

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie

12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie odbyła się V edycja konkursu CHEF Culinary Cup 2022 pod patronatem Jerzego Pasikowskiego.

Celem wydarzenia była kontynuacja promocji marki CHEF wśród kucharzy i szefów kuchni, a także promowanie marki Garden Gourmet.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów był również okazją do spotkań biznesowych z obecnymi i potencjalnymi Klientami NESTLÉ Professional.

W evencie uczestniczyło 1823 osób: szefów kuchni, kucharzy i restauratorów oraz osób z branży.

Zwycięzcami zostali:

I miejsce - Tomasz Grota z restauracji Aleja 40 w Gdyni

II miejsce - Mateusz Cheda z Hotelu Binkowski w Kielcach

III miejsce - Łukasz Boreczek z Hotelu i Restauracji Piano w Lublinie

Zachęcamy do zapoznania się z fotorelacją z wydarzenia. Polecam uwadze także pierwsze branżowe artykuły:

CHEF Culinary Cup 2022 za nami - Poradnik Restauratora