Paweł Barabasz

Paweł Barabasz w kuchni czuje się jak ryba w wodzie - gotowanie to nie tylko praca – to przede wszystkim jego pasja, którą sukcesywnie kontynuuje od 18 lat.

Paweł Barabasz w kuchni czuje się jak ryba w wodzie - gotowanie to nie tylko praca – to przede wszystkim jego pasja, którą sukcesywnie kontynuuje od 18 lat.

Swoje kulinarne umiejętności rozwijał podczas 5 letniego pobytu w Wielkiej Brytanii.

Współpraca z kucharzami i szefami kuchni z różnych krańców świata pozwoliła mu poznać nowoczesne techniki, trendy i kultury kulinarne. Po powrocie do kraju zaowocowały one ugruntowaniem własnego stylu i smaku.

Chętnie dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem – stawia na stały rozwój. Kuchnia to dla niego  „never ending story”. Eksperymentuje i  przełamuje stereotypy.

Uwielbia przyrządzać jagnięcinę i owoce morza. Desery zajmują szczególne miejsce w jego kulinarnym sercu.

Jest Doradcą Kulinarnym z regionu Południowego.