Volcano Espresso

Odkryj intensywny smak kawy NESCAFÉ Espresso w przepisie na Volcano Espresso. Wyrazista kawa połączona ze skondensowanym mlekiem i szczyptą pieprzu Cayenne.

Składniki
  • 1 porcja NESCAFÉ Espresso
  • Skondensowane mleko (około 14 ml)
  • Szczypta pieprzu Cayenne
  • Skórka z pomarańczy
Sposób przygotowania
  • 1
    Skondensowane mleko wlać do małej filiżanki, a następnie dodać pieprz Cayenne.
  • 2
    Przygotować z maszyny jedną porcję NESCAFÉ Espresso.
  • 3
    Skórkę z pomarańczy wrzucić do małego dzbanka, dodać wcześniej przygotowaną jednąporcję NESCAFÉ Espresso.
  • 4
    Całość zaparzyć, a następnie odcedzić.
  • 5
    Espresso przelać do małej filiżanki i podawać.
  1. Skondensowane mleko wlać do małej filiżanki, a następnie dodać pieprz Cayenne.
  2. Przygotować z maszyny jedną porcję NESCAFÉ Espresso.
  3. Skórkę z pomarańczy wrzucić do małego dzbanka, dodać wcześniej przygotowaną jednąporcję NESCAFÉ Espresso.
  4. Całość zaparzyć, a następnie odcedzić.
  5. Espresso przelać do małej filiżanki i podawać.