Man viewing tablet in cafe

Aktualności

Chcemy być dla naszych Klientów partnerem inspirującym do wzrostu i rozwoju. Partnerem, który dostarcza markowe i lubiane produkty kulinarne oraz pomysłowe rozwiązania w zakresie napojów gorących.
GGYCC baner

Finał II edycji GARDEN GOURMET Young Culinary Cup

27 listopada odbył się wielki finał II edycji konkursu GARDEN GOURMET Young Culinary Cup, zorganizowanego przez Nestlé Professional Polska. Wydarzenie miało miejsce w Zespole Szkół Gospodarczych imienia Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie, gdzie młodzi kucharze z szkół średnich o profilu gastronomicznym prezentowali swoje kulinarne umiejętności.

GGYCC baner

II edycja konkursu Garden Gourmet Young Culinary Cup!

Garden Gourmet Young Culinary Cup to konkurs przeznaczony dla szkół średnich o profilu gastronomicznym. To inicjatywa wpisująca się w program szkoleniowy Nestlé YOCUTA (Young Culinary Talents), który pomaga młodym szefom kuchni rozwijać swoje umiejętności. Uczestnicy konkursu mają możliwość zdobywania doświadczenia pod nadzorem doświadczonych szefów kuchni. 

Udział w konkursie to doskonała szansa, dla uczniów szkół średnich gastronomicznych, aby wykazać się swoimi kulinarnymi umiejętnościami i zaprezentować pomysły na wyjątkowe dania z użyciem roślinnych produktów marki GARDEN GOURMET! 🌱 

GARDEN_GOURMET_Poland_Nestlé

Marka GARDEN GOURMET przedstawia nową identyfikację wizualną i zachęca do wyboru roślinnych alternatyw dla mięsa pod hasłem „Zmień smak na dobre!”

Intensywne kolory, nowoczesne logo, nowy wygląd opakowań – to tylko część zmian, które prezentuje GARDEN GOURMET, marka oferująca roślinne alternatywy dla mięsa. GARDEN GOURMET zmienia identyfikację wizualną i zachęca konsumentów do wyboru produktów bezmięsnych jako głównych składników posiłków. 

Warsztaty w energylandii

Dzień Dziecka z GARDEN GOURMET i Nestlé Professional

Warsztaty kulinarne z elementami edukacji żywieniowej.

1 i 2 czerwca w Energylandii obyło się wyjątkowe wydarzenie z okazji Dnia Dziecka - warsztaty kulinarne z elementami edukacji żywieniowej, które nie tylko dostarczyły uczestnikom świetnej zabawy, ale także pozwoliły poznać podstawy odpowiedniego komponowania posiłków.

Garden Gourmet Crispy Tenders danie

Czy dieta roślinna to dieta dla planety?

W obliczu rosnącej świadomości ekologicznej społeczeństwa, restauratorzy odgrywają kluczową rolę w promowaniu zrównoważonego sposobu żywienia. Jednocześnie konsumenci nie chcą rezygnować z wysokich walorów smakowych czy komfortu korzystania z oferty gastronomicznej.

Przypadający na 22 kwietnia Światowy Dzień Ziemi to świetna okazja do refleksji nad tym, jak to, co jemy, wpływa na środowisko oraz jak odpowiednią ofertą ułatwić konsumentom korzystne wybory żywieniowe.

Wyzwanie Veganuary

Dołącz do wyzwania VEGANUARY!

Veganuary to globalna inicjatywa, która zachęca ludzi na całym świecie do wypróbowania kuchni roślinnej przez cały styczeń. Jego nazwa pochodzi od połączenia słów „Vegan” i „January”. Dołącz do wyzwania razem z nami!

Garden Gourmet Young Culinary Cup

Wspieramy młode talenty kulinarne - Konkurs GARDEN GOURMET Young Culinary Cup

GARDEN GOURMET Young Culinary Cup to konkurs kulinarny skierowany do uczniów szkół średnich o profilu gastronomicznym. Inicjatywa jest realizowana w ramach programu szkoleniowego Nestlé YOCUTA (Young Culinary Talents), którego celem jest rozwijanie młodych talentów poprzez zapewnienie niezbędnych narzędzi do udanej kariery w branży kulinarnej.

Garden Gourmet burger BP

Roślinny Sensational Burger na stacjach BP

Każdy kierowca czy pasażer, odwiedzający kawiarnie Wild Bean Cafe na stacjach BP, może cieszyć się pysznym, bezmięsnym posiłkiem w postaci Sensational Burgera, czyli burgera GARDEN GOURMET. Marka wychodzi naprzeciw potrzebom osób podróżujących, które mają ochotę zjeść smacznie i roślinnie. 

Garden Gourmet YCC

Konkurs dla Szkół Gastronomicznych Garden Gourmet Young Culinary Cup wystartował!

Garden Gourmet Young Culinary Cup to Konkurs przeznaczony dla szkół średnich o profilu gastronomicznym. To doskonała okazja dla przyszłych, młodych kucharzy, aby wykazać się umiejętnościami i kreatywnością, przygotować wyjątkowe dania z wykorzystaniem produktów marki Garden Gourmet i przeżyć kulinarną przygodę.

Pierwsza w Polsce strefa restauracyjna pod szyldem Garden Gourmet

Pierwsza strefa restauracyjna pod szyldem Garden Gourmet otwarta

Pierwsza w Polsce strefa restauracyjna pod szyldem Garden Gourmet została otwarta w Dzień Dziecka w Energylandii. W roślinnym menu Goście znajdą pyszne potrawy, skomponowane z wykorzystaniem produktów Garden Gourmet, marki z portfolio Nestlé. W wydarzeniu inaugurującym działalność strefy restauracyjnej wzięli udział przedstawiciele Nestlé Polska, Garden Gourmet oraz Energylandii.