Dozowanie: 10-40 g/l
Mięso wołowe 25% ekstrakt drożdży, aromaty (z PSZENICĄ), cukier, sól, tłuszcz palmowy w proszku, woda, koncentrat pomidorowy, barwnik (karmel amoniakalny), przyprawy (nasiona kolendry, pieprz biały), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli), ekstrakt liścia laurowego.
1. Wymieszaj pastę trzepaczką w gotującej się lub zimnej wodzie.
2. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
W 100 g:
Wartość energetyczna 1206 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 14,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,8 g
Węglowodany 19,4 g
- w tym cukry 18,1 g
Błonnik 0,7 g
Białko 19,7 g
Sól 18,2 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.