Chrupiąca bagietka z GARDEN GOURMET® Wegańskim Sznyclem

  • Marka
  • Czas przygotowania
    20 min
  • Poziom trudności
    Easy
  • Liczba porcji
    10
Skorzystaj z przepisu na chrupiącą bagietkę z GARDEN GOURMET Wegańskim Sznyclem! To proste i szybkie danie, pełne wyrazistego smaku i różnorodnych tekstur.
Składniki
  • 10 szt. GARDEN GOURMET® Wegański Sznycel
  • 100ml THOMY Combiflex
  • 800g bagietka – świeżo wypieczona
  • 200g Cezar dressing
  • 200g sałata rzymska
  • 200g rukola
  • 150g pomidory suszone pokrojone w paski
  • 50g kapary
Sposób przygotowania
  • 1
    Na rozgrzaną patelnie dodaj THOMY Combiflex oraz GARDEN GOURMET® Wegański Sznycel. Smaż przez 3 minuty z każdej strony na małym ogniu.
  • 2
    W naczyniu wymieszaj umytą i poszarpana sałatę rzymską z dressingiem Cezar.
  • 3
    Wypieczone bagietki przekrój na połowę. Na dolną część wyłóż przygotowaną sałatę i rukolę.
  • 4
    Następnie kolejno dodawaj: GARDEN GOURMET® Wegański Sznycel, pomidory suszone oraz kapary.

Wskazówki Szefa Kuchni

Dodaj warzywa grillowane oraz zioła prowansalskie.
Użyj dressingów WINIARY i twórz nowe smaki i możliwości podania.