Chrupiąca bagietka z GARDEN GOURMET® Wegańskim Sznyclem
Skorzystaj z przepisu na chrupiącą bagietkę z GARDEN GOURMET Wegańskim Sznyclem! To proste i szybkie danie, pełne wyrazistego smaku i różnorodnych tekstur.
Składniki
- 10 szt. GARDEN GOURMET® Wegański Sznycel
- 100ml THOMY Combiflex
- 800g bagietka – świeżo wypieczona
- 200g Cezar dressing
- 200g sałata rzymska
- 200g rukola
- 150g pomidory suszone pokrojone w paski
- 50g kapary
Sposób przygotowania
-
1Na rozgrzaną patelnie dodaj THOMY Combiflex oraz GARDEN GOURMET® Wegański Sznycel. Smaż przez 3 minuty z każdej strony na małym ogniu.
-
2W naczyniu wymieszaj umytą i poszarpana sałatę rzymską z dressingiem Cezar.
-
3Wypieczone bagietki przekrój na połowę. Na dolną część wyłóż przygotowaną sałatę i rukolę.
-
4Następnie kolejno dodawaj: GARDEN GOURMET® Wegański Sznycel, pomidory suszone oraz kapary.
Wskazówki Szefa Kuchni
Dodaj warzywa grillowane oraz zioła prowansalskie.
Użyj dressingów WINIARY i twórz nowe smaki i możliwości podania.