WINIARY Ketchup Łagodny 3,4 kg

Do wyprodukowania 100 g ketchupu łagodnego WINIARY użyto 144 g pomidorów.

- Specjalnie opracowana receptura dla klienta gastronomicznego.

- Łagodny, słodki i bardzo pomidorowy smak.

- Gęsta i gładka konsystencja.

- Produkt atrakcyjny wizualnie.

- 3-litrowe wiaderko.

– Opakowanie bardzo wygodne w gastronomii.

Składniki: woda, koncentrat pomidorowy (25 %), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, substancja konserwująca (kwas sorbowy), suszone przyprawy mielone (goździk, liść laurowy, cynamon, gałka muszkatołowa).

 

Alergeny: Może zawierać JAJA, GLUTEN, MLEKO, GORCZYCĘ i SOJĘ.

Wartość energetyczna 478 kJ / 113 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 25,0 g
w tym cukry 21,0 g
Błonnik 1,0 g
Białko 1,3 g
Sól 2,3 g

Przechowywać w temperaturze od 0˚C do 25˚C.


Po otwarciu opakowania produkt przechowywać w temperaturze od 0°С do 11°C, przez maksymalnie 7 dni.

Wymieszać przed użyciem.

ketchup_video